Boek ons

  • Heb je een gelegenheid in het vooruitzicht waarbij je live muziek wilt? Het ABC kan voor de muzikale begeleiding zorgen. We zullen het publiek verrassen met niet-alledaagse, maar toch herkenbare muziek.
  • Ons orkest bestaat uit 20 muzikanten. Ook is het mogelijk dat wij met een kleiner ensemble van ongeveer 7 á 8 blazers komen.
  • Wij kunnen op iedere locatie een aantrekkelijk programma te verzorgen.
  • Je kan ons tegen een aantrekkelijk tarief boeken voor een gezellige muzikale zaterdag- of zondagmiddag of avond. In overleg is ook een ander moment bespreekbaar.

Neem voor boekingen contact met ons op om je wensen te bespreken.

Evenementen

We zijn een actief ensemble, zowel binnen als buiten onze regio treden wij regelmatig op. Wij zijn een graag geziene gast bij diverse festivals, kunstevenementen, kerstmarkten en activiteiten van de gemeente.

Bij evenementen zijn wij vaak aanwezig met de voltallige bezetting. Het repertoire stemmen wij uiteraard af op de gelegenheid.

Festiviteiten

Voor je besloten feest of partij bieden wij diverse formaties aan. Zo hebben wij een rietkwartet, maar ook een koperensemble. Ook een kleiner deel van onze gevarieerde bezetting is een mogelijkheid.

De muziek stemmen we af op je wensen.

Samenwerking

Het Amstel Blazers Collectief werkt ook samen met andere gezelschappen. Denk hierbij een ander blaasorkest, een koor of een rockband. Ook een samenwerking met een of meer muzikanten en of zangers behoort tot de mogelijkheden.