Contact

Boek ons

Heb je een gelegenheid in het vooruitzicht waarbij je live muziek wilt? Het ABC kan ook in kleine formaties voor muzikale begeleiding van jouw feest zorgen. We zullen het publiek verrassen met niet-alledaagse, maar toch herkenbare muziek.

Neem voor boekingen contact met ons op.

Meld je aan als je wilt meespelen

Het ABC kan nog een aantal muzikanten gebruiken. We zoeken met name mensen die bas (tuba), sopraansaxofoon, trombone, of hobo kunnen spelen.

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze gezellige club? Neem contact met ons op als je een keertje wilt komen proefspelen tijdens de repetitie. Repetities zijn op dinsdagavond bij muziekvereniging VIOS in Mijdrecht.

VIOS

Het Amstel Blazers Collectief is vanaf 1 januari 2023 een nieuwe afdeling van muziekvereniging VIOS in Mijdrecht. Wil je met ons meespelen, maar beheers je nog geen instrument? Dan kan je informatie over (en aanmelding voor) onze opleidingen opvragen.

Word donateur

Het Amstel Blazers Collectief concentreert zich op eigentijdse maar ook klassieke muziek, gebracht op een speelse en onderhoudende wijze. Muziek voor iedereen in een moderne setting. Dit kan niet zonder hulp. Word daarom donateur!

Donateur worden kan al vanaf €10,- per jaar. Geef je naam en het jaarlijks gewenste donatiebedrag per mail door. Je wordt toegevoegd aan de lijst van ondersteuners van onze vereniging. Namens alle orkestleden alvast hartelijk dank!