Orkest

Het Amstel Blazers Collectief bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten. De orkestleden spelen onder andere fluit, klarinet, saxofoon, trompet, euphonium, hoorn, fagot en slagwerk.

Dirigent

Sinds zomer 2021 is Judith Glasbeek de dirigent.

Ze is ook dirigent bij het Aalsmeerse koor Denk aan de Buren en dirigeert ad hoc ensembles. Ze heeft talloze concerten gegeven met het Helios Ensemble, in bezetting variërend van trio tot kamerorkest. Judith heeft haar eigen dwarsfluitpraktijk.

Judith Glasbeek heeft haar Uitvoerend Musicus diploma dwarsfluit behaald aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam bij fluitdocenten Koos Verheul en Harrie Starreveld. Ook heeft zij de Certificaatstudie Kunst- en Cultuurmanagement afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Diverse formaties

Bij evenementen spelen wij met de voltallige bezetting. Voor een besloten feest of partij bieden wij diverse formaties aan. Zo hebben wij een rietkwartet, maar ook een koperensemble. Ook een kleiner deel van onze gevarieerde bezetting is een mogelijkheid. Daarnaast werken we regelmatig samen met andere gezelschappen.

Heb je een gelegenheid in het vooruitzicht waarbij je live muziek wilt? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Leden gezocht

Het ABC kan nog een aantal muzikanten gebruiken. We zoeken met name mensen die bas (tuba), sopraansaxofoon, trombone, trompet, of hobo kunnen spelen. Lijkt het je leuk om mee te doen met deze gezellige club? Neem contact met ons op als je een keertje wilt komen luisteren of proefspelen tijdens de repetitie. Repetities zijn op dinsdagavond bij muziekvereniging VIOS in Mijdrecht.

Orkest Amstel Blazers Collectief